Våra rekryteringar

Wabra AB, är en del av Nordic Investin Group. Hos Wabra är vi engagerade i att driva framgång genom innovation, expertis och framför allt, rätt människor. Vår ambition sträcker sig från att arbeta med små och medelstora företag till att samarbeta med globala, börsnoterade och välkända bolag. Vi tror på kraften i diversifierad erfarenhet och expertis för att leverera exceptionella resultat för våra klienter över hela spektrumet.

När det kommer till att utöka vårt team, är det viktigt för oss att processen är just, transparent och tillgänglig. Därför har vi valt att samarbeta med ecareer, vår föredragna partner för alla rekryteringsbehov. ecareer, med sin imponerande track record av framgångsrik talangmatchning, hanterar hela rekryteringsprocessen för Wabra med en kombination av professionalism och personlig touch.

För dem som är intresserade av att utforska karriärmöjligheter hos oss, uppmanar vi er att besöka ecareers webbplats. Här finner ni en uppdaterad lista över alla tillgängliga positioner inom Wabra. Genom att följa länken till ecareer, kan ni enkelt hitta information om hur ni ansöker till en position som matchar era kvalifikationer och yrkesmål. Vi välkomnar ansökningar från alla som är intresserade av att bli en del av vår dynamiska och framåtblickande organisation. För att se lediga tjänster och ansöka, vänligen klicka här.

I vår rekryteringsprocess lägger vi stor vikt vid att hitta rätt personer – individer som inte bara har de tekniska färdigheterna, utan också de som delar våra värderingar och vår vision om innovation och kvalitet. Vi strävar efter att göra varje steg i processen, från ansökan till intervju och eventuell anställning, så smidig och transparent som möjligt för alla inblandade.

På Wabra, och genom vårt partnerskap med ecareer, är vi dedikerade till att bygga ett team som kan bidra till vår fortsatta tillväxt och framgång, samtidigt som vi tjänar ett brett spektrum av klienter – från de små och medelstora företagen till de globala, börsnoterade jättarna. Vi ser fram emot att välkomna nya talanger till vårt team.